Blog 6-1-2023

Om te beginnen wens ik iedereen een heel mooi, gezond en muzikaal 2023.

Vandaag zin we voor de eerste keer in 2023 bij elkaar geweest, ditmaal met een grotere groep dan de afgelopen periode, er waren 15 deelnemers aanwezig ?
We zijn meteen begonnen met 3 nieuwe nummers:
Ramona, El Condor Pasa en I’ll Tell me Ma.
Daarna hebben we nog wat Folk nummer gespeeld en was de tijd al weer voorbij.
Anderhalf uur lijkt lang maar met een kleine pauze halverwege is de tijd echt zo voorbij.
Volgende week neemt een van de deelnemers haar Accordeon mee en gaat zij ons voor een deel begeleiden in plaats van de “normale” backingstracks, altijd een feest om dat te doen.

Omdat mijn vaste vervanger nog in het buitenland vertoeft heb ik een ander gevraagd om tijdens mijn afwezigheid de groep te begeleiden. De kans is groot dat ik er mogelijk een aantal weken niet bij aanwezig kan zijn en op die manier kunnen de deelnemers van de groep toch gewoon op de vrijdagmorgen bi elkaar komen. Hij zal dan alles gereed zetten en na afloop opruimen en zeker belangrijk de backingstracks afspelen om samen te kunnen oefenen.
Voor de duidelijkheid, hij gaat dus geen les geven maar gewoon samen met de andere deelnemers de nummers uit ons repertoire spelen, ik hoop dat iedereen dat op prijs stelt.
Ik schat in dat dit een keer of 3 zal zijn voor ik het stokje weer terugpak.
Voor mij een geruststellende gedacht dat ik dan twee mensen heb die de boel gaande kunnen houden tijdens mijn afwezigheid.