Blog 30-9-2022

We hebben de herhaal maand achter de rug en gaan volgende week beginnen met de Blues maand.
De beginnersgroep is uitgedund naar 4 deelnemers, de mensen die al langere tijd meer zijn geweest heb ik aangegeven dat ze door mij van de beginnerslijst worden afgehaald. De overgebleven deelnemers zijn al zover gekomen dat nu meedoen geen zin meer heeft.
Door omstandigheden zijn er echter steeds maar twee deelnemers van deze roep in staat om aanwezig te zijn. Ik heb hun aangeboden om daarom aan te sluiten in de gevorderdengroep. Dit is hun goed bevallen en vroegen of ze daar de komende maand mee mochten blijven doen omdat ze ook interesse hadden in Blues.
de maand daarop wil ik hen nog enkele weken als Beginners bij elkaar hebben om nog wat basisvaardigheden aan te reiken. De planning is dat ze vanaf begin januari 2023 instromen in de gevorderden groep.

Ik denk niet dat ik op kort termijn een nieuwe beginnersgroep zal gaan beginnen, als ik op deze groep terugkijk ben ik redelijk teleurgesteld. Er zijn slechts 4 van de 12 deelnemers over die serieus mondharmonica spelen / oefenen terwijl ik er toch behoorlijk wat tijd en energie in heb gestoken. Ik wacht gewoon af of er mensen om een nieuwe beginnersgroep gaan vragen, anders is het voor mij op dit moment genoeg om een, best grote groep gevorderde mondharmonica spelers te begeleiden.

Iets anders waar ik druk mee ben is het opzetten van de nieuwe website mhgalmere.nl
deze website is specifiek opgezet voor de deelnemers aan de Mondharmonica groep Almere. Iedereen heeft van mij eigen Inlog gegevens ontvangen per mail. Op die manier heb ik een betere grip op wie er bij “Ons Repertoire” kan komen.
De oude website harmonica-almere.nl wordt door mij opgeheven, het kost mij gewoon teveel geld om deze ook in de lucht te houden.