Blog 3-2-2023

Vandaag weer het stokje overgenomen van Gerard die op uitstekende wijze de roep heeft begeleid de afgelopen twee weken. iedereen sprak zijn waardering voor hem uit dus ik kan met een gerust hart wat vaker weg blijven ?
Het voelde meteen weer goed en er waren best veel deelnemers aanwezig.
Ik had een “nieuw” nummer ingebracht, Spiegelbeeld van Willeke Alberti. Ik heb de gok genomen en heb er niets over uitgelegd en hun gevraagd om het meteen met de backingstrack mee te proberen spelen. Het ging meteen super goed, natuurlijk zijn er nog wat kleine aandachtpuntjes maar het ging zoals het tegenwoordig vaker gaat. Ik ben thuis een half tot een heel uurtje bezig om het nummer uit te werken in MuseScore, de tabulatuur er onder te zetten eb vervolgens een Backingstrack maken in Band in a Box en zij spelen hem binnen 5 minuten ?. Ik ben super trots op ze.

Deze week is er op de Facebook pagina van “de Schoor” en berichtje geplaatst op mijn verzoek met de aankondiging dat er bij voldoende aanmeldingen (min. 10) een nieuwe beginnersgroep wordt opgestart. Ook op de website van “de Schoor” komt er een nieuwsberichtje dus afwachten maar weer. Met deze groep gaan we op de Vrijdagmiddag spelen van 12:30 tot 13:45 uur.