Blog 28-10-2022

Vandaag de laatste nummers van onze Blues maand doorgenomen. deelnemers die het leuk vinden kunnen nu thuis gewoon de betreffende nummers verder oefenen en diegene die er niets aan vinden mogen alles, buiten 3 mooie nummers die we regelmatig blijven spelen, vergeten. Ik heb het dan over Easy, Amazing Grace en St. James Infermary.

Vanaf nu is er dus geen beginnersgroep meer en alle informatie is ook op de website aangepast. Volgend voorjaar, als er tenminste 12 personen mee willen doen aan een nieuwe beginnersgroep, start ik die pas weer mee op. Zoals ik in een eerdere blog al eens schreef, ik ben enorm teleurgesteld in de deelnemers die in genoemde beginnersgroep zijn gestart. Van de 12 zijn er nog maar 4 overgebleven en die zijn nu over naar de gevorderden groep.
Kun je echter al wat mondharmonica spelen, dan is aansluiten i.p. wel mogelijk.

De nieuwe website draait naar behoren en de oude wordt volgend jaar uit de lucht gehaald. Bijna alle deelnemers kunnen nu inloggen op de website en daar kunnen ze alle bladmuziek bekijken en downloaden. Ik krijg met enige regelmaat vragen van mensen die niet bij onze groep horen of zij ook toegang kunnen krijgen tot de website, iets wat ik i.p. niet toesta.
Komende week starten we met ons Kerst repertoire, bestaande uit traditionele en populaire kerstnummers. Natuurlijk zullen we de rest van ons repertoire ook wel gedeeltelijk blijven spelen maar de nadruk ligt tot de feestdagen op Kerst.

Kijkende naar de ontwikkelingen rond Corona is de thermometer nog hetzelfde gebleven, deze staat nog steeds op een Verhoogd risico, stap 2 van de 4, dus we gaan voorlopig gewoon door met de oefenochtenden.