Blog 23-12-2022

Vandaag was de laatste oefenochtend van 2022, volgende week slaan we even over en op vrijdagmorgen 6-1-2023 beginnen we weer.
De kerstliedjes zitten er weer voor een jaar op, we hebben ze vandaag allemaal nog een keer gespeeld en hebben, wat langer dan normaal, even wat gedronken en wat lekkers gegeten.
Er waren 11 deelnemers, enkele zijn al wat langer afwezig door onder andere Long Covid.
Om enkelen maak ik mij wel wat zorgen, ze zijn al geruime tijd afwezig en hebben allemaal zware gezondheid klachten. Ik hoop dat ze in 2023 weer een beetje in staat zijn om naar de oefenochtend te komen, een teken dat het mogelijk al wat beter met ze gaat.

Het in de Blog van 9-12-2022 genoemde artikel over de mondharmonica groep is gepubliceerd in het online 50-plus magazine van “de Schoor”. Het artikel zet ik onder aan deze blog.
Ook onze plaatselijke krant de Almere deze Week heeft een klein stukje uit het artikel overgenomen. Het wordt kennelijk goed gelezen want ik had al wat E-mailtjes met diverse vragen dus mogelijk stimuleert het om zich op te geven voor een mogelijke nieuwe beginners groep medio maart 2023.

Ik heb al weer de nodige muziekstukken uitgewerkt voor de groep en in januari gaan we weer veel herhalen en regelmatig een van deze stukken opnemen in ons repertoire.

Rest mij om iedereen een plezierige Kerst te wensen en een veilige jaarwisseling met veel gezondheid en geluk in het verschiet.

Artikel in de december editie van het 50-plus magazine